01.04.2019

V Lanterno na 'pasje dober dopust' - Happy Dog Premium Village

Že dve leti se psi in njihovi skrbniki veselijo počitnikovanja v Lanterni. Zakaj? Ker so tam uredili naselje z mobilnimi hišicami "Happy Dog Premium Village". Ker ste nas na to psom prijazno lokacijo posebej opozorili v večjem številu, namig z veseljem delimo tudi z drugimi našimi bralci.



Ne spreglej: Psom prijazne lokacije v Sloveniji in na Hrvaškem

Vsaka hiška je ograjena, tako da lahko psi prosto tekajo po vrtu, ob naselju pa so urejeni tudi prodnata in skalnata pasja plaža, igrišča za pse, salon za striženje in urejanje psov, trgovinica z izdelki za hišne ljubljenčke in prostor za varstvo psov ... Hiške imajo dve ali tri spalnice, dnevno sobo z zložljivim kavčem, opremljeno kuhinjo in dve kopalnici. Če ste tudi sami obiskali "Happy Dog Premium Village", bomo veseli komentarja in opisane izkušnje.

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.