28.05.2020

Brox in družina po prometni nesreči potrebujejo pomoč!

7-mesečni kuža Brox je minuli konec tedna doživel bližnje srečanje z avtomobilom ter utrpel hude notranje poškodbe in zlom tačke. "Nesrečo je preživel, vendar je hudo poškodovan. Na psa so se naši otroci v petih mesecih zelo navezali in nam je hudo, ker sam z ženo zaradi finančne situacije ne moreva kriti zdravljenja v celoti," piše naš bralec Jure. Družina je sposobna pokriti del stroškov v višini približno 1.500 eur, za plačilo druge polovice pa potrebujejo pomoč dobrih ljudi. Brox med hospitalizacijo dobro reagira na zdravljenje. Ko bo popolnoma stabilen, sledi še operacija zlomljene tačke.S prošnjo za pomoč se je obrnil tudi na nekatera društva za zaščito živali in tako je danes stekla tudi akcija Društva za zaščito živali Lajka. V društvu pravijo, da bodo v
eterinarski stroški po oceni znašali okoli 3.000 eur. "Skrbniki bodo v bodoče seveda bolje poskrbeli za njegovo varnost, saj jih je tale izkušnja pošteno pretresla in tudi izučila. Kdor se želi priključiti naši akciji zbiranja pomoči za Broxa, naj to stori z nakazilom na naš TRR, kar je najbolj transparenten način zbiranja sredstev, z obvezno navedbo namena nakazila: za Broxa," pravijo pri Lajki. Zbrana sredstva bodo nakazana direktno na račun Klinike Loka.

Svoj prispevek za pomoč Broxu in družini lahko nakažete na:

Lajka, društvo za zaščito in pomoč živalim v stiski
Cesta v Mestni log 33
1000 Ljubljana
IBAN: SI56610000001324494
BIC: HDELSI22
Referenca je lahko npr.: SI00 + Datum (primer SI00 28052020)
Namen: ZA BROXAHvala, ker pomagate pomagati!

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.