19.05.2019

Še do konca maja cenejše sterilizacije v Ljubljani!

Velika akcija sterilizacij in kastracij lastniških mačk je v Ljubljani podaljšana do konca maja. Do sofinanciranja preventivnega posega so upravičeni lastniki mačk, ki imajo prijavljeno stalno bivališče v Občini Ljubljana in tudi dejansko živijo na območju Občine Ljubljana, pišejo na spletni strani občine.Občina bo v okviru lastne Veterinarske postaje Ljubljana zagotovila sterilizacijo/kastracijo 100 mačk znanega skrbnika, jih označila z mikročipom in vpisala v centralni register po akcijski ceni. Občani lahko cenovno ugodnejše posege izkoristijo do 31.5. 2019, oz. do zapolnitve prostih mest.

Cena za občane znaša 35 evrov za sterilizacijo in označitev mačke ter 30 evrov za kastracijo in označitev mačka. Posameznemu gospodinjstvu se sofinancira storitev do največ tri živali. Preventivni posegi se bodo izvajali v veterinarski ambulanti Veterinarska postaja Ljubljana, Cesta v Mestni log 51a, 1000 Ljubljana. Čipiranje je všteto v ceno in je pogoj za sodelovanje v akciji. Za dodatne Informacije in naročanje se lahko obrnete na številko 01 420 56 39.

Foto: Depositphotos

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.