06.04.2020

PODPRIMO LOKALNO! Friziram psa od doma!


PODPRIMO LOKALNO - KUPUJMO DOMA!

Po tem, ko smo po vladnem odloku morali prekiniti z opravljanjem storitve nege psov sem razmišljala, kako bi lahko delala od doma nekaj, kar v osnovi zahteva fizično delo. Zavedala sem se, da svojih strank verjetno ne bom videla dva meseca. Nekateri lastniki so vešči osnovnih postopkov nege, drugi so pri tem bolj nespretni. V enaki zagati so se znašle tudi moje kolegice.

Obstaja sicer že delovna skupina Združenja frizerjev, stilistov in negovalcev psov Slovenije. Sicer še čakamo na uradni dokument o vpisu društva v register, vendar nas to ne ovira, da ne bi delovali v dobrobit psov.

Po pogovoru z ostalimi člani potrjenega upravnega odbora, ki so mojo idejo podprli z navdušenjem, smo se odločili le-to razviti naprej. Preko Facebooka smo ustanovili skupino FRIZIRAM PSA OD DOMA z namenom ponuditi lastnikom pomoč s koristnimi video vsebinami o krtačenju, kopanju in osnovni negi doma ter jim olajšati to prehodno obdobje ko ne morejo s svojim psom do frizerja. Razdelili smo si naloge na osnovi kompetenc.

Vsi člani delovne skupine smo obenem tudi člani IGA ( International Groomers Association) in imamo s strani te organizacije pridobljene certifikate za kakovost dela. Nekateri člani so certificirani samo za eno tehniko, imamo pa v svojih vrstah tudi člane, ki imajo certifikate v več tehnikah nege dlake. Predstavnica IGA v Sloveniji Daniela Risdan ima Certifikate A, najvišjega kakovostnega razreda v vseh tehnikah nege dlake.

Projekt, ki smo si ga zadali je nadgradnja osnovne ideje in smo ga poimenovali: POMAGAJTE NAM, DA VAM LAHKO POMAGAMO. Torej z video vsebinami olajšamo lastnikom nego psa doma v tem prehodnem obdobju.

Z našimi profesionalnimi nasveti bodo lahko lastniki maksimalno izkoristili potencijal produktov, ki jih ponujamo. Z nakupom priporočenih kozmetičnih izdelkov in pripomočkov imajo brezplačen dostop do bolj podrobnih video vsebin. Ob naročilu lastnik pripiše podatke frizerja svojega psa in mu s tem zagotovi 5% od zneska opravljenega nakupa.


Daniela Risdan - www.5petstars.com

FRIZIRAM PSA OD DOMA na Facebooku


* brezplačna objava (akcija portala Pes moj prijatelj v času epidemije COVID19)

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.