01.04.2020

PODPRIMO LOKALNO! Kuhani in uravnoteženi obroki za vaše kosmatince


PODPRIMO LOKALNO - KUPUJMO DOMA!


Od vedno sem si želela delati s psi in za pse. Svojim psom že od nekdaj sama pripravljam kuhano hrano. Nekega dne se mi je porodila ideja, da če to počnem za svoje pse, zakaj ne bi še za druge? Tako sem začela sanjati o trgovini, kjer bi bili na voljo kuhani obroki za pse - kmalu sem se tudi opogumila in začela tudi konkretno načrtovati. Pasja kuhna je tako odprla svoja vrata oktobra 2019.

Od prvega dneva odprtja (pa še prej) je bil moj kriterij jasen: kvalitetne sestavine, s katerimi hranim tudi svoje pse, velik poudarek dajem tudi temu, da so obroki vedno sveže pripravljeni. Vsi obroki so sicer zamrznjeni, ampak jih pripravljam sproti, običajno takrat, ko se kužki komaj prebujajo ali se odpravljajo na zadnji večerni sprehod. Če delaš nekaj z ljubeznijo in za pse, ni nikoli nič naporno. Prav gotovo se vsi strinjamo, da si naši psi zaslužijo samo najboljše!

V Pasji kuhni je na voljo veliko različnih kombinacij obrokov, ki vsebujejo meso, zelenjavo in sveže vire ogljikovih hidratov. A ker so nekateri kužki zaradi zdravstvenih težav omejeni pri sestavinah, jim obroke po dogovoru z vodniki tudi prilagodim. Naj poudarim, da so vsi obroki v Pasji kuhni uravnoteženi, sestavljeni iz ene vrste mesa, ene vrste zelenjave in ene vrste ogljikovih hidratov. Tako nastane ogromno različnih in slastnih kombinacij in prepričana sem, da se za vsakega, še tako izbirčnega kužka, najde kaj, kar bo z veseljem pojedel!

Vabljeni, da nas obiščete v Šentvidu (Ljubljana), na naslovu Ul. 15. maja 13. Odprti smo vsak dan od 12. do 19. ure, ob sobotah od 8. do 12. ure, po prilagojenem načinu obratujemo tudi v času koronavirusa.

Poskrbeli smo za brezkontaktni prevzem: naročilo oddate preko spletne strani ali telefona, poravnate z nakazilom na TRR, obroke pa prevzamete pred trgovino v Šentvidu.
Pasja kuhna je tudi na Facebooku

* brezplačna objava (akcija portala Pes moj prijatelj v času epidemije COVID19)

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.