02.10.2017

Ta teden cenejše sterilizacije in kastracije v Ljubljani!

Včeraj smo napovedali veliko akcijo cenejših sterilizacij in kastracij, ki pod okriljem portala Pes moj prijatelj v mesecu oktobru poteka v štirih veterinarskih ambulantah po Sloveniji. Celoten razpored ambulant je objavljen tukaj.

 

Kot smo že zapisali sta oba posega edina dolgoročna rešitev za postopno zajezitev problema brezdomnih in zapuščenih živali. Ker sta posega cenovno marsikomu nedostopna, si želimo vsaj nekoliko pomagati ljudem, ki si posega težje privoščijo. V okviru oktobrskega projekta so nam tako naproti prišle štiri veterinarske ambulante. Vsaka od njih bo v mesecu oktobru po en teden strankam nudila 30 % popusta na poseg sterilizacij in kastracij svojih živali.

 

V TEM TEDNU 30 % POPUST V LJUBLJANI V AMBULANTI TRISTOKOSMATIH

 

V tednu od 2. do 7. oktobra bo akcija cenejših sterilizacij in kastracij potekala v ambulanti Tristokosmatih v Ljubljani. Zaradi lažje organizacije dela in omejenega števila izvedenih posegov, se morate nanje predhodno obvezno naročiti, in sicer na številke 01 544 36 58, 031 790 600 ali 031 666 600.

 

 

Delovni čas ambulante je ob delovnikih med 8. in 19. uro, ob sobotah od 8. do 12. ure. Ambulanta ponuja 30 % popust izključno na posega sterilizacije in kastracije, glede na cenik, ki velja v tej ambulanti.

 

 

Tristokosmatih je sodobno opremljena ambulanta za male živali s kolektivom prijaznih veterinarjev, strokovnjakov z različnih področij veterinarske medicine. Dodatna znanja s področja zdravljenja malih živali, so si zaposleni po končani Veterinarski fakulteti v Ljubljani pridobili z izobraževanjem v tujini. Izkušnje in sodobna oprema jim omogočata intenzivno oskrbo in bolnišnično zdravljenje bolnih in poškodovanih živali. Njihova osnovna skrb je predvsem preventivna oskrba in svetovanje lastnikom mačk in psov. 

 

Spletna stran ambulante Tristokosmatih

Facebook stran ambulante Tristokosmatih

 

Ne spreglej: Edini način za zmanjšanje števila brezdomnih živali je tudi najcenejši

 

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.