08.02.2011

Akcija "aperitivček za kosmatince" in pasji sladoled v Sanremu

V italijanskem obmorskem mestu Sanremo so v začetku februarja pripravili prav posebno akcijo: APERITIV ZA KOSMATINČKE.

 

V baru Corso so tako združili dobrodelnost z zabavo in tako pomagali mestnemu zavetišču Enpa. "Tudi psi imajo radi martini!" je bil slogan večera, na katerem je lahko vsak posameznik z nakupom pijače, del tega zneska namenil štirinožnim prijateljem.

 

Akcija je vredna posnemanja in izvedbe tudi v Sloveniji, saj smo Slovenci znani po tem, da radi nazdravimo, kar pomeni, da bi lahko zbrali veliko sredstev za izbrano zavetišče in tako pomagali. Gostinci, ste za?

 

 

Nekaj korakov naprej, pa smo v drugem lokalu naleteli na prav poseben poziv psa na plakatu: "Ne bodi egoist, tukaj imajo sladoled tudi za nas..." In res, tudi njih bodo z veseljem postregli, s t.i. "pasjim sladoledom". :)

 

 

Foto: Pes moj prijatelj

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.