12.07.2011

Odziv gledalke na televizijsko gostovanje direktorice Čadoničeve

Danes v oddaji na Radiu Hit, klic poslušalke:

"Na Tv SLO je bila gostja Vursa direktorica Čadoničeva. Po odprtem telefonu sem vprašala, kaj se dogaja s postopkom glede živali nasproti bolnice Petra Držaja v Ljubljani. Dobili so namreč odločbo pred 14 dnevi, da ustrezno poskrbijo za živali s svežo vodo in ostalim. Narejenega do danes ni bilo nič!!! Popolnoma isto je! Opozorila trajajo že pet let!... Ona mi je pa osorno odgovorila, da ne pozna primera in da naj gospe (tukaj se je šlo tudi zame), katere kličejo in sedijo ob kavi, raje počnejo kaj drugega. Jaz bi samo to sporočila: mi hodimo po terenu, namesto njih.

Bi jo pa na tem mestu lepo prosila, če bi si lahko vendarle ogledala posnetek oddaje 20.9., katere gostja je bila, in se zamislila nad svojim obnašanjem. To sem mogla povedati širši javnosti, saj me je vse skupaj zelo šokiralo!

Če ste zamudili posnetek gostovanja direktorice Vursa, na katerega se nanaša ta odziv ---> KLIK

 

Foto: Tv Slovenija

 

Tema in komentarji na Facebooku

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.