12.04.2011

Snemanje oddaje O živalih in ljudeh

Na oblačen novembrski popoldan se je del ekipe Pes moj prijatelj odpravil v Obalno zavetišče, kjer smo pol drugo uro preživeli nekoliko drugače: tja se tokrat nismo odpravili z edinim namenom sprehajanja ali druženja s pasjimi azilanti, temveč smo se odzvali na povabilo Mete in Roberta iz oddaje O živalih in ljudeh.

 

 

Z nami so posneli intervju, ki pa je bil prav poseben. Snemanju je namreč prisostvovalo tudi nekaj psičkov, ki v zavetišču iščejo nove domove.

 

Posnetek oddaje si lahko ogledate na tej povezavi (intervju z nami od 12:40 naprej).

 

Oddaja je sicer na sporedu vsak torek od 17.45 do 18.00 na Prvem programu TV Slovenija. Oddajo produkcijsko pripravljajo v Regionalnem RTV centru Maribor. Urednika in voditelja sta Meta Ornik in Robert Bogataj.

 

POSNETKI ODDAJ O ŽIVALIH IN LJUDEH

 

Foto: Pes moj prijatelj

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.