28.12.2010

Ustreljen škotski ovčar ni preživel

S fantom sva včeraj še komaj živega našla škotskega ovčarja, stal je sredi ceste v bližini Cerkvenjaka. Mogoče ga kdo prepozna, MOGOČE MOGOČE pa se celo ugotovi, kdo je ubogega reveža ustrelil in ga pustil trpeti.

 

Sem popolnoma pretresena in res si želim, da bi stvar dobila nekakšen epilog. Da se vsaj po smrti nekdo potrudi za tega ubogega psa. Klicala sva tudi policijo in veterinarja. Veterinar ni želel priti, to naj ne bi bila njegova zadeva. Po približno eni uri je prišla policija, naredila zapisnik ter nato poklicala veterinarja. Ko nama je policaj zatrdil, da je veterinar na poti, sva se midva odpravila.

 

Policija je potem naredila preiskavo tudi pri lovcih, ki so malo pred tem šli mimo te lokacije, vendar pes ni bil ustreljen z orožjem, ki so ga lovci uporabljali včeraj, ampak najverjetneje z zračno puško. Preživel ni.

 

Aleksandra, 27. december 2010

Debata in komentarji na Facebooku

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.