Bolan pes se je zagozdil, mimoidoči pa mu niso pomagali

Čeprav se je bolan brezdomni pes zagozdil v rešetke okna, mimo katerega se sprehaja veliko ljudi, je slednji ostal brez pomoči. Ker je bil videti izčrpan, so se sprehajalci bali morebitnih bolezni in možnosti okužb. Kosmatinca so morali reševati prostovoljci društva Animal Aid.

 

  

 

Brezdomni kuža se je verjetno želel zateči v zavetje pokrite zapuščene stavbe, saj je v mestu več dni deževalo. Medtem ko je skušal zlesti v notranjost stavbe, se je zagozdil v železno ograjo.

 

 

Po več urah nemilostnega čakanja so psa uspešno rešili. Po skoraj dveh tednih opazovanja in oskrbe je zdaj pod nadzorom indijskega društva, ki ga je rešilo.

 



Vir: Youtube

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.