10.12.2013

Naš portal dobrodelno za društva

December je tisti mesec, ko se večinoma oziramo nazaj. Spominjamo se vseh tistih lepih in na žalost tudi slabših trenutkov, ki so zaznamovali leto, ki se izteka. Leto 2013 je na našem portalu zaznamovala predvsem dobrodelnost. Vsak mesec smo s pomočjo sredstev, ki smo jih pridobili iz naslova oglaševanja ali nakupov naših izdelkov, pomagali mnogim društvom in zavetiščem - vse akcije pa smo sproti objavljali v posebni rubriki - KLIK.

 

Tudi ta praznični čas je ravno pravšnji, da se ponovno spomnimo svojih prijateljev in jih na poseben način tudi obdarimo. V uredništvu portala Pes moj prijatelj smo se tako odločili, da bomo tudi v letošnjem decembru obdarili naše prijatelje, ki skrbijo za zavržene živali. Da bomo podprli tiste prostovoljce, ki ves svoj prosti čas namenjajo štirinožnim prijateljem in njihovi boljši prihodnosti.

 

S pomočjo dobrodelnega marketinga, ki ga vodimo na naši strani smo v preteklih dneh izvedli donacijo v višini 100 EUR za tri posamezna društva, to so Obalno društvo proti mučenju živali, Društvo za zaščito in pomoč živalim Lajka ter Društvo Mačja preja. S temi sredstvi bodo zagotovo, vsaj za kakšen dan, lažje poskrbeli za pasje in mačje varovance. V teh praznikih nanje pomislite tudi vi, morda je lahko darilo tudi to, da nekomu pomagaš...

 

Oglej si tudi: VSE NAŠE AKCIJE

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.