05.05.2012

Dog Welcome: KORZIKA, Francija

Predlansko leto sva se s fantom odločila, da bova odšla na dopust z najino psičko Kayro in sicer na Korziko, z avtom in trajektom. Bila sem prijetno presenečena nad prijaznostjo do psov. Že na trajektu se je Kayra na tepihu polulala in so se ljudje samo smejali…

 

 

V apartmaju je bila dobrodošla, imeli so celo plastificirane rjuhe (na spodnji strani), na plažah je bila lahko povsod spuščena, domačini in turisti so jo božali in nihče se v 10 dneh ni pritožil, pa ni ravno mirne narave. Tudi v mestih je bilo brez problema, lahko smo šli v vsak lokal na kavico (sedeli smo zunaj).

 

Tako, da mi trije Korziko res priporočamo za sproščene počitnice s psom, brez da bi se vam bilo treba obremenjevati, kaj si drugi mislijo o vašem psu in ali koga moti…

Korzika je raj za pse!

 

Katarina

 

Oglej si tudi ostale Dog (not) Welcome destinacije - tukaj.

 

Preberite tudi:

 

Mali delčki slovenskih plaž, kjer se lahko namočite s svojim psom

Dog Welcome - izkušnje bralcev

Dog Welcome - hoteli in apartmaji

Dog Welcome - kampi

Dog Welcome - plaže

Dog Welcome - lokali po Sloveniji

Pasji slovarček

 

Dragi bralci, poročajte nam tudi vi o svojih vtisih s potovanj! Kako so vas in vašega psa sprejeli domačini, kakšne izkušnje imate z obiskom barov in restavracij, kako je s prevozom, obiskom hotela, sprehodi po ulicah itd. Pomagajte tudi ostalim bralcem pri načrtovanju naslednjega dopusta - kje lahko najdemo psom prijazne počitniške destinacije in katerih mest se je v družbi kužka bolje izogibati? Vseh vaših reportaž bomo zelo veseli na info@pesmojprijatelj.si. Seveda sporočilu priložite tudi nekaj fotografij iz počitnic, o katerih boste pisali.

 

Reportaže pošiljajo obiskovalcitega spletnega portala glede na svojo izkušnjo, zato za njihovo točnost Pes moj prijatelj ne odgovarja.

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.