17.08.2016

DOGS WELCOME - Makarska (Baška voda)

Če pišete še kaj objav kam lahko ljudje vzamejo svoje ljubljenčke na dopust na Hrvaško, sem se pravkar vrnila iz Makarske, kjer imajo v Baški vodi super urejeno plažo za pse. Ponavadi so plaže za pse kamnite in oddaljene od vseh drugih plaž.

 

Tu pa je malce naprej (cca 3 min) od centra Baške vode. Takoj zraven se nahaja tudi parkirišče. Plaže so vse zelo lepe, imajo drobne kamenčke in dosti naravne sence. Veliko ljudi se tu kopa tudi brez ljubljenčkov, potem veste da je plaža res lepa.

 

Tjaša

 

Oglej si tudi ostale Dog (not) Welcome destinacije - tukaj.

 

Dragi bralci, poročajte nam tudi vi o svojih vtisih s potovanj! Kako so vas in vašega psa sprejeli domačini, kakšne izkušnje imate z obiskom barov in restavracij, kako je s prevozom, obiskom hotela, sprehodi po ulicah itd. Pomagajte tudi ostalim bralcem pri načrtovanju naslednjega dopusta - kje lahko najdemo psom prijazne počitniške destinacije in katerih mest se je v družbi kužka bolje izogibati? Vseh vaših reportaž bomo zelo veseli na info@pesmojprijatelj.si. Seveda sporočilu priložite tudi nekaj fotografij iz počitnic, o katerih boste pisali.

 

Reportaže pošiljajo obiskovalcitega spletnega portala glede na svojo izkušnjo, zato za njihovo točnost Pes moj prijatelj ne odgovarja.

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.