25.03.2016

FOTO: Zapuščeni pes objel plišasto igračo

Splet je obkrožila fotografija zapuščenega psa v mestu Houston, ki sredi parka objema plišasto igračo. Gre za žalostnega črnega štirinožca, ki vidno hrepeni po bližini. Ta prizor je ganil čisto vse in je nekako postal simbol zapuščenih psov.

 

Tamkajšnji zaščitniki živali so po objavi fotografije,kužka skušali izslediti, vendar jim žal zaenkrat ni uspelo. O njem trenutno ni znanega prav ničesar. Tiho upajo, da je z njim vse v najlepšem redu oziroma, da ga je celo nekdo vzel v oskrbo. Bojijo pa se, da se bo ta ganljiva zgodba slabo končala in bo nedolžno bitje le še ena nedolžna žrtev, ki je bil odvržen kot stara plišasta igrača.

 

Vir in foto: quotidiano.net

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.