03.01.2016

Snežni album: Snežne norčije

Za nami je snežni vikend, po Sloveniji je padlo nekaj novega snega. Prihajajoči dnevi bodo tako enkratna priložnost, da na sprehodu ali med igro z vašim kosmatincem posnamete kakšno super "snežno" fotografijo in nam jo nato pošljete na naš naslov info@pesmojprijatelj.si. Z veseljem bomo vaše fotografije objavili! Delite torej vaše zimske "how how" utrinke tudi z vsemi ostalimi našimi bralci! ;) Zbiramo jih do 04.  januarja 2016.

 Foto: Vesna Bračič


In seveda ne pozabite na naš prispevek, v katerem pišemo, na kaj morate biti pozorni v teh mrzlih dneh (KLIK) in da bodite pri zimski radosti previdni (KLIK).

 

Avtor fotografije se strinja, da portal Pes moj prijatelj javno objavlja prejete fotografije za namene objav na portalu.

 

SNEŽNE FOTOGRAFIJE 2016 


Nika: "Zdravo, na Facebooku sem vidla da vam lahko pošljem pasje veselje na snegu. Tako, da vam pošiljam mojega sneženega Nitrota."Valerija: "To je nasploh PRVI, čisto PRVI utrinek na snegu naše kužike Sassy! Veselje neizmerno."

 

(Valerija: računalniški škrat nam je ponesreči zbirsal vašo fotografijo, pošljite jo ponovno na: info@pesmojprijatelj.si)

 

Borko: "To je Kala, ki je vceraj praznovala 2 rojstni dan, s svojima prijateljema. Kimm in Rinm."

 

Biba: "Zdravo. Jaz sem Odi in obožujem snežne radosti!"

 

Ines: "Pošiljam vam letošnji prvi snežno foto utrinek, ki se ga je moj kosmatinec Beno zelo razveselil. Lep zasneženi pozdrav!"

 

Zdenka: "Posredujem današnjo fotografijo našega seniorja Rona. Vsako leto znova se veseli snega."

 

Sara: "Bači in njen prvi sneg."

 

Maja: "Britta na snegu. Pasma papillon."

 

Pomlad: "Oly na snegu."

 

Maja: "Suzie & Jeanie zganjata norčije na prvi snežni dan v letu 2016."

 

Edita: "Moj Ben uživa ob pogledu na zasneženo pokrajino."

 

Diana: "Naša dva uživata na snegu, pa čeprav ga je le za vzorec."

 

Domen: "King uživa na snegu."

 

Rosanda: "Sammy uživa kot snežena kepa."

 

Sandra: "Zimsko veselje."

 

Danjel: "Slika Nike 2016."

 

Renata: "Naš Rex se je letos prvič srečal s snegom in nič mu ni bilo jasno kaj je zdaj to hhhhhh potem pa ogromno navdušenje.Obožuje sneg."

 

Sabina: "Luna"

 

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.