29.03.2016

Izgubljeno psičko našli na osamljenem otoku

Psičko Luno so pogrešali več kot pet tednov. Danes je kosmatinka doma na varnem, zaradi svoje dogodivščine pa je postala medijska zvezda. Leto in pol stara psička se je nekega dne, s svojim skrbnikom odpravila na ribolov, ko je neopazno padla v vodo in tako so se za njo izgubile vse sledi. Kalifornijska straža tamkajšnje Marine jo je iskala na ožjem in širšem območju, kjer se je nazadnje nahajal, vendar žal brez uspeha.

 

 

Iskalno akcijo so prekinili in zaključili misleč, da je poginila. Temu pa je sledil pravi čudež, saj so Luno našli marinci na eni od baz, ki se nahaja na majhnem osamljenem otoku, kjer nihče ne prebiva. To je bil zanjo prava preizkušnja preživetja.

 

Vir: Tgcom.it
Foto: Facebook

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.