02.05.2011

Končno posvojen tudi "naš" stari Nono!!!


"Naš" stari NONO je v Obalnem zavetišču pred meseci dobil novo priložnost!!! Prepričani, da jim bo uspelo, so v zavetišču zanj pred dnevi našli nov, topel in odgovoren dom!

 

Skorajda popolnoma slep in v slabem zdravstvenem stanju je s pomočjo osebja iz zavetišča dobil voljo do nadaljnega življenja...

 


"Izkazalo se je, da za vsakega psa pride njegov čas in njegov človek! Mi smo tudi po dolgih letih udomili pse in v zadnjem času tudi veliko starejših psov. Lastniki teh psov pravijo, da so to psi, kakršnih še niso imeli! Borila se bom, kolikor mi bo dano, da zavetišča v Sloveniji postanejo zavetišča, ne pa neki 'komunalni pesjaki', kjer se odživi tisti košček in potem… Kdo pa je tisti, ki bo odločil, da bo nek pes moral umreti? Jaz sem proti temu! Nihče nam ni dal kompetenc, da ugasnemo eno pasje življenje po nepotrebnem! Zavetišče zame ne pomeni bivanja za 30 dni, kot je to določil zakon." Andrea Bogataj Krivec, vodja Obalnega zavetišča v oddaji Polnočni klub.

 

SREČNO, NONO! :)

 

Lastniki iz sosednjega Trsta so poslali videoposnetek živahnega "Nonota" z njegovo novo prijateljico:

 

 

Foto: Dare Čekeliš

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.