Mačjeljubec svoje domovanje spremenil v mačji paradiž

Moški, ki ima v skrbništvu kar 18 mačk se je odločil, da svoje domovanje spremeni v mačji paradiž. V lasten dom je vgradil tunele, rampe in prehode, na katerih se lahko mačke igrajo.

 

 

Neznani mačjeljubec, čigar hiša se nahaja v kraju Goleta v Kaliforniji, je porabil kar 35.000 ameriških dolarjev za prenovo, ki je obsegala med drugim postavitev spiralnih prehodov, majhnih stopničk, ki vodijo do raznih mačjih ležišč in plezalnih drogov, ki hkrati služijo tudi kot praskalniki.

 

Dal je inštalirati tudi poseben prezračevalni sistem, ki skrbi za kakovost zraka, kar je pomembno za domovanje s tolikimi živali. Domovanje je opremljeno z umetninami, kot so slike in kipi z motivom mačk.

 

 

Površine namenjene mačji zabavi so po celi hiši, vključno s kopalnicami, spalnicami in pisarno. Navzven povsem navadna vila, je tako znotraj pravi mačji paradiž.

 
Vir in foto: dailymail.co.uk

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.