0
0,00 €

Najbolj priljubljena veterinarska ambulanta leta 2017 je ...

Objavljeno: 10.01.2018

Na našem spletnem portalu strani je potekalo glasovanje za "naj naj veterinarsko ambulanto". Odziv je bil nad pričakovanji, prejeli smo res veliko število glasov, tako na portalu, kot na Facebooku. Kot smo zapisali v pravilih, bodo pri končnem seštevku upoštevani zgolj glasovi, ki so bili podani na spletnem portalu tukaj. Po odzivih ugotavljamo, da imamo v Sloveniji veliko veterinarskih ambulant in veterinarjev, ki jim zaupate, s katerimi ste vi in vaši kosmatinci zelo zadovoljni. Pozitivni odzivi nas seveda zelo veselijo!

 

Cilj glasovanja na našem portalu namreč ni bilo tekmovanje v pravem pomenu besede, pač pa izmenjava izkušenj med bralci. Veseli nas, da ste svojemu glasu v večini pripisali tudi razloge in izpostavili pozitivne stvari posamezne ambulante ali veterinarja. Naš namen je bil, da glas o pozitivnih zgodbah seže daleč, daleč...

 

 

Seznam vseh veterinarskih ambulant s kontakti sicer najdete tukaj.

 

KONČNI IZID GLASOVANJA (prvih pet z največjim številom glasov):

 

1. VETERINARSKA AMBULANTA USAR, Spodnji Duplek

 

Veterinarska ambulanta Usar je sicer najbolj priljubljena ambulanta po mnenju bralcev največjega spletnega portala ljubiteljev živali v Sloveniji že tretje leto zapored.

 

Sledijo: Ambulanta za male živali Miran Knez (Trbovlje), Veterinarska ambulanta Animalia (Zagorje), Veterinarski center Pika (Maribor), Veterinarska ambulanta Vinko Pristov (Lesce).

 

Skupno ste glasove podelili 36 veterinarskim ambulantam. Čestitke vsem!

 

Veterinarka Tanja Usar iz Veterinarske ambulante Usar iz Dupleka na našem portalu sicer odgovarja na vaša vprašanja - tukaj (zaradi neverjetno velikega števila vprašanj se odgovori sicer objavljajo z večjim zamikom, zato v nujnih primerih čimprej kontaktirajte svojega veterinarja) pred časom pa smo z njo opravili tudi daljši intervju - tukaj.

 

Foto: Shutterstock

EVTANAZIJE V SLOVENIJI PO 30. DNEVU!

  • V Sloveniji so zavetišča za živali po zakonu dolžna skrbeti le 30 dni, po tem jih lahko usmrtijo. V Italiji, Nemčiji in Avstriji zakonodaja usmrtitev zdravih psov v zavetiščih prepoveduje, na Hrvaškem imajo 60-dnevni rok.

Zadnji oglasi

Izgubljeni: Izgubil se je Aro
V nedeljo se nam je izgubil pes - nemški žimavec Aro. V neznano smer je okrog 12. ure odšel izpred Lovskega doma Orehovica na...
Izgubljeni: Pogrešajo psičko Šajo!
Izgubila se je psička Šaja! Šaja je zlata prinašalka, ima svetlo blond valovito dlako in neravne spodnje zobke. Kmalu bo...
Izgubljeni: V okolici Sevnice pogrešajo Kalo
V okolici Sevnice (nekje pod Lisco, Razbor, Ledina, Orešje, Okroglice, Zabukovje, tudi širše) je že teden dni...
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov


Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno