18.09.2016

Najdeno psičko posvojili kar policisti

Čeprav je poletnih dopustovanj večinoma konec, se v Italiji še vedno srečujejo s problematiko odvrženih živali sredi ceste. To se je te dni zgodilo tudi v Tarantu obalnem mestu v južnoitalijanski deželi Apulija. Prestrašeno in premraženo pod močnim dežjem, je neznanec sredi avtoceste pustil majhno kužko. Na njeno srečo so naključno mimo pripeljali policisti.

 

Nedolžno bitje so rešili vrvi za katero je bila privezana in jo odpeljali na varno. Na policijski postaji je ostala več dni, skušali so ji najti tudi nov dom, vendar so se na koncu odločili, da jo posvojijo kar oni. Zdaj je postala simbol policijske postaje.

 

 

 

Vir: Tgcom.it
Foto: Twitter Polizia di Stato

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.