PODKOŽNA IZBOKLINA

Pri moji psički Missy pa sem opazila podkožno izboklino pri sprednji tački, sicer jo ne boli vendar me je zelo strah tumorja ipd. ali naj obiščemo veterinarja, da nam svetuje kaj storiti? Ali je to kaj nenavadnega pri psički stari 2 leti? Oriana

 

Odgovor so pripravili v Veterinarski ambulanti USAR:

 

Čeprav večina izboklin, ki jih najdemo na koži, oziroma v podkožju pri naših kosmatincih ni nevarnih, pa je vseeno smiselno, da spremembo pokažete svojemu veterinarju. Ta bo presodil nadaljnje postopanje, če bo potrebno bo odvzel nekaj celic ali vzorec tkiva in določil izvor izbokline ali se odločil morda še za kakšno drugo preiskavo.

 

Odgovor je pripravila: dr. vet. med. Tanja Usar.

 

Če imate tudi vi vprašanje iz veterinarskega področja nam ga pošljite na: info@pesmojprijatelj.si ali preko kontaktnega obrazca in potrudili se bomo dobiti odgovor.

 

 

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.