11.04.2020

PODPRIMO LOKALNO! Za sijoč kožuh, čvrsto blato in boljšo vitalnost!


PODPRIMO LOKALNO - KUPUJMO DOMA!


Poslanstvo podjetja Animalis je zdravje živali. "Ključ do zdravja pa je najpogosteje preventiva: primerna prehrana živali, higiena, pogoji reje in vzreje. Zato nas zanima vse, kar je povezano s prehrano, s higieno in z zdravjem domačih živali," pišejo v predstavitvi. Animalis d.o.o., zastopa svetovno znana podjetja na področju prehrane, higiene in zdravja živali.




Našim bralcem danes predstavljajo Viyo Reinforces®.

Zdravje vaših ljubljenčkov je vsak dan na preizkušnji. Nemogoče je vedeti, kaj mačke in psi med svojim raziskovanjem delajo ter kaj vse zaužijejo. Za njihovo zdravje je potreben dober imunski sistem. Zdravje vaših psov in mačk je tako kot pri ljudeh v 70 % odvisno od dobre črevesne mikroflore. Viyo Reinforces® je zdrav prebiotičen napitek, razvit s strani veterinarjev. Vsebuje prebiotična vlakna FOS in inulin, ki spodbujajo razvoj dobrih bakterij v črevesju in s tem pomagajo okrepiti naravni imunski sistem vaših živali.

Viyo Reinforces® je izredno okusen in 100 % naraven izdelek. Vsebuje veliko vitaminov (A, D3, E, B1, B2, B6, H), aminokisline (arginin, taurin) nenasičene maščobne kisline (omega 6, omega 3) in minerale (mangan, cink, selen, železo, kalcij, kalij, baker, fosfor).

Za optimalne rezultate dajajte vašemu ljubljenčku 1 vrečko (30 ml) Viyo Reinforces® na dan. Z redno uporabo bodo vaši psi in mačke imeli sijoč kožuh, čvrsto blato in boljšo vitalnost.

Z Viyo Reinforces® lahko razvajate vaše ljubljenčke na zdrav in odgovoren način!

Spletna stran Animalis




* brezplačna objava (akcija portala Pes moj prijatelj v času epidemije COVID19)

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.