28.01.2016

Pomoč za opercijo psičke Lorry

Na naš elektronski naslov je prišla prijazna prošnja bralke Viki, ki je zapisala: "Če bi lahko namenili kakšno objavli objavo za pomoč psički Lorry. Srkbnica bi bila verjetno zelo vesela." Seveda smo tej prošnji z veseljem prisluhnili in vam predstavljamo njuno zgodbo.

 

Na Facebooku je skrbnica javno objavila prošnjo: "Pred dvema dnevoma mi je avto povozil psičko Lorry, staro 4 leta. Danes so iz bolnice za male živali sporočili, da bo morala na operacijo, saj ima odlomljen repek in prekinjene živčke v zadnjem delu telesa, ne čuti nogic in potrebe po lulanju. Zaradi nastale situacije, prodajam več stvari, saj nujno potrebujem denar za operacijo in nadaljno zdravljenje."

 

Ob tem dodaja, da so cene okvirne in je vse stvar dogovora. Če želite pomagati in nakupiti ter s tem narediti nekaj dobrega pa kliknite TUKAJ.

 

Ob eni od fotografij objavljenih psičke pa je upajoče zapisala: "Lorry pred nesrečo, polna življenja, vesela in razigrana. Želim in upam,da bo čimprej okrevala in se vrnila nazaj na svojo "staro" pot, polno dogodivščin in veselega lajanja." Delite to objavo in pomagajte pri prodaji ter podprimo psičko Lorry pri okrevanju!

 

Foto: Facebook srbnice/Eveline Deman photography

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.