Pony Bolla v bolnišnici obiskal svojega dedka

Izrečenih besed okoli smisla obiskov živali v bolnišnicah, je bilo že veliko. Tudi na našem portalu smo že poročali o obiskih psov v slovenskih bolnišnicah, bliže pa smo spoznali tudi zgodbo mladega Nicka, ki s pomočjo psov, kot tetraplegik, pozitivno napreduje.

 

Te dni pa je po spletu zaokrožila nova ganljiva zgodba. Tokrat ima glavno vlogo pony po imenu Bolla. V bolnišnici je namreč obiskal svojega zvestega prijatelja, 89-letnega Norvežana Karla Holmena. Darilo za katerega je poskrbela vnukinja Susan, saj je želela, da se morda zadnjič srečata in pocrkljata. Po fotografijah sodeč je presenečenje uspelo!

 


Vir: Tgcom.it

Foto: IberPress in Susan Holmen

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.