10.05.2012

Posvojenka Lilly iz tračnic odvlekla skrbnico

Da je pes človekov najboljši prijatelj potrjuje tudi naslednja zgodba, ki prihaja iz ameriške zvezne države Massachusetts.

 

Christine Spain je med sprehodom prek železniškega prehoda izgubila zavest in padla, ko se je proti njej z veliko hitrostjo približeval vlak. Njena 8-letna pasja prijateljica Lilly, sicer posvojenka iz zavetišča, je svojo skrbnico neumorno vlekla z železniških tirov, kar je potrdil strojevodja, edini očividec dogodka.

 

Christine je ostala nepoškodovana, psička pa je utrpela hude poškodbe sprednje noge in večkratni zlom medenice. Po napovedih veterinarjev jo čaka težka in dolga pot okrevanja, a so glede njenega zdravja zelo optimistični.

 

Držimo pesti in tačke!!!

 

Foto: Tgcom in Youtube

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.