12.11.2019

Prečudovita Biba čaka na nov dom

Tokrat predstavljamo seniorko Bibo, ki na novega skrbnika čaka v Zavetišču Maribor. "November je "Adopt senior pet month" kar pomeni, da je mesec posvečen starejšim živalim, ki jih (le zaradi starosti ) nihče ne želi posvojiti. Ostajajo spregledani," danes na socialnih omrežjih pišejo v Društvu za zaščito živali Maribor."Predstavljamo Bibo - v Zavetišču za živali Maribor upanja polno zre v vsak nov dan ... upa, da ji bo prav ta dan prinesel dom. In še ni prišel ... minilo je že veliko, veliko dni odkar v azilu živi. Je zelo prijazna psička s polno ljubeče energije, ki jo veselo deli naokoli. Če bi našla svojega dobrega človeka, bi to bila neizmerna ljubezen. Primerna je tudi za starejše ljudi, ker je umirjena, skromna, ne skače po ljudeh in ne potrebuje veliko tekanja in pretiranih aktivnosti", prekrasno psičko predstavijo v društvu.

Zdravje ji dobro služi, morda le kanček slabše sliši, dodajajo.

Biba na svojega novega skrbnika torej čaka v Zavetišču Maribor. Spoznate jo lahko med uradnimi urami vsak delavnik od 9.00 do 15.00, v soboto od 10.00 do 13.00.

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.