05.02.2008

Fotoaparate na prežo: Snežne norčije za snežni album!

Za nami je snežni vikend in po napovedih naj bi tudi v tem tednu predvsem v torek in konec tedna povsod po Sloveniji padlo nekaj novega snega. Prihajajoči dnevi bodo tako enkratna priložnost, da na sprehodu ali med igro z vašim kosmatincem posnamete kakšno super "snežno" fotografijo in nam jo nato pošljete na naš naslov info@pesmojprijatelj.si. Z veseljem bomo vse vaše fotografije objavili v SNEŽNEM ALBUMU! Delite torej vaše zimske "how how" utrinke tudi z vsemi ostalimi našimi bralci! ;)

 

In seveda ne pozabite na naš prispevek, v katerem pišemo, na kaj morate biti pozorni v teh mrzlih dneh. Nahaja se na tej povezavi.

 

Snežni album se nahaja na tej povezavi.

 

Foto: arhiv Pes moj prijatelj

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.