Psička se pridružila maratonskemu teku in dobila medaljo

To da štirinožci radi tečejo ni nič posebnega. Verjetno nekoliko bolj nenavadno pa je to, da se pes nevede udeleži polmaratona in za to dobi tudi medaljo.

 

Ravno to se je zgodilo v Alabami, ko se je psička Ludvine odločila, da se bo pridružila tekačem, ki so tekli mimo hiše kjer domuje. V njihovi družbi je tako uživala, da je v 1 uri 32 minutah in 56 sekundah, pretekla 21 km. Skupno pa je zasedla uspešno sedmo mesto. Njena skrbnica Aprile Hamlin, ki je bila sprva prestrašena zaradi izginotja psičke, ni mogla verjeti kaj se je dejansko zgodilo.

 

 

"Vrnila se je s pravo medaljo. Ob novici kaj je storila, sem pomislila na tekače, ki trdno trenirajo in so ob teku opazili psa, ki jih je prehitelal," z nasmeškom dogodek opiše Aprile. Če si želite s svojim psom teči tudi v Sloveniji, pa se lahko udeležite teka na Kokoško. Več informacij - KLIK.

 

Vir: Tgcom.it
Foto: Imgur

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.