15.02.2012

Sam se oglaša iz začasnega domovanja

Se še spominjate Sama, ki smo mu pomagali pri okrevanju tudi v naši skupini?

Sama je pred novoletnimi prazniki na cesti Dragonja-Šmarje povozil avto. Neznani lastnik ga je pustil ranjenega, sredi ceste. Italijanska družina, ki se je pripeljala mimo se je ustavila in kontaktirala Obalno društvo proti mučenju živali. Izgledi so bili zelo slabi, poleg poškodovane tačke je namreč dobil močan udarec v prsni koš in kri mu je zalivala pljuča. Kljub majhnim možnostim pa je Sam preživel, a so veterinarji ugotovili, da prve desne tačke verjetno ne bo mogel nikoli več uporabljati.

 


Pes moj prijatelj je skupaj z bralci in člani skupine na Facebooku za Sama zbral tudi nekaj prispevkov, s katerimi smo Obalnemu društvu pomagali pri kritju dela stroškov veterinarskih storitev. Ob tem se vam seveda še enkrat najlepše zahvaljujemo!


Danes smo prejeli nekaj Samovih fotografij iz začasnega domovanja, kuža pa pridno obiskuje tudi predpisane terapije.

 

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.