24.02.2016

V spomin: Gaja

Z žalostjo v srcih sporočamo, da je v ponedeljek med zvezdice odšla naša zlata Gajči. Bila je legenda, starosta naše dejavnosti. S svojo nežnostjo, toplino, prijaznostjo, neverjetnim občutkom za stiske ljudi, z igrivostjo in radovednostjo je marsikomu pregnala slabe misli, žalost in strahove, razveseljevala mlado in staro ter bila skupaj s skrbnico Dunjo neprecenljiva učiteljica za življenje.

 

Ne le otrokom, ki sta jih obiskovali, ampak tudi staršem, zaposlenim in nenazadnje nam, njunim prijateljem. Prav Gaja je bila tista, ki je omogočila lepa in večna prijateljstva. V naših spominih bo živela večno! Iskreno sožalje Gajini družini, predvsem pa njeni najdražji Dunji!

 

Besedilo in foto: ZAVOD PET - Pasja enota terapevtov

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.