VIDEO: Odvrženega mucka sredi ceste rešil naključni voznik

Splet je preplavil posnetek cestnih nadzornih kamer, ki so ga objavili na portalu Kaliningrad.news in prikazuje neverjetno preživetje sredi ceste odvrženega mucka v pristaniškem kraju Kaliningrad v Rusiji. Kot je možno videti je nedolžno, komaj nekaj ur skoteno bitje, dejansko rojeno pod srečno zvezdo. Po bolečem udarcu in ob ropotu vozil, kosmatinec ostane nepremičen sredi "asfalta smrti".

 

Več minut se mimo odpeljejo različna vozila in tovornjaki. K sreči se mu uspejo vsi izogniti, dokler do majhnega mucka ne pripelje njegov rešitelj. Brez premisleka se ustavi, ga pobere in odpelje dalje. Srečna roka je tokrat zaključila to zgodbo, ki bi se lahko končala tragično. Še vedno pa ostaja zgrožen pomislek, da ga je človeška roka tudi  tista, ki ga je okrutno odvrgla...

 



Vir: Tgcom.it

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.