0
0,00 €

Visokokakovostna prehrana za pse OrganicVet osvaja tudi Slovenijo

Prehrana OrganicVet se v Nemčiji prodaja že dobra tri leta in je medtem postala že pravi hit. Prodaja se izključno v lekarnah, naslednje leto pa vstopajo tudi v veterinarske klinike. Hrana je zdrava in zelo ješča. Zabeleženih je bilo nemalo primerkov psov, mačk in konj, ki jim je prehrana OrganicVet pomagala pri boljšem zdravljenju in okrevanju. Predvsem gre za poudarek na zdravljenju kožnih in prebavnih alergij, ledvičnih obolenj, čezmerne telesne teže itd... OrganicVet Slovenija je tako na slovenskem trgu ponudil kvalitetno prehrano za pse, mačke in konje. Prehrana OrganicVet je visokokakovostna (high premium) in je narejena izključno iz naravnih sestavin.

 

Živa Vengust mag.prof.kem. in bio. iz kolektiva OrganicVet je izpostavila glavne prednosti njihovih izdelkov: "Ne vsebujejo umetnih konzervansov, barvil, arom in sredstev za privabljanje, izdelki so narejeni izključno iz naravnih in visokokakovostnih sestavin, vsebujejo pa najmanj 65 % mesa po standardu IFS, živali za proizvodnjo mesa pa so iz proste reje. Hrana vsebuje optimalno razmerje hranljivih snovi in je obogatena z naravnimi olji. Vsebujejo FOS (fruktooligosaharidi) in MOS (mananoligosaharidi), ki pripomorejo k učinkovitejšemu izkoristku hranljivih snovi. Nenazadnje pa je pomembno tudi dejstvo, da izdelki ne vsebujejo alergenih vrst žit, predvsem ne pšenice in soje."

 

Celoten postopek priprave ohranja vse pomembne vitamine in minerale, saj so pri OrganicVet-u prepričani, da mora imeti vsaka žival, ne glede na vrsto, kakovostno prehrano in optimalno oskrbo. Zakaj pa ponujajo prehrano le za pse, mačke in konje, pa Vengustova odgovarja: "Pravzaprav gre za skupine živali, ki jim po večini ljudje nudijo največjo pozornost in najboljšo oskrbo."

 

Kot dodaja Živa je vse več takih skrbnikov, ki se zavedajo pomena zdrave prehrane za živali. Njihovo ustrezno prehranjevanje je temelj za dolgo in aktivno življenje našega kosmatinca.  "Ljudje namenijo veliko pozornosti pravi in pravilni izbiri prehrane za živali, še zdaleč pa ne moremo govoriti, da gre za večino," pravi naša sogovornica. V kolektivu OrganicVet se zavedajo dejstva, da je na trgu tudi cena izdelkov izredno pomembna, vendar na tej točki dodajajo: "Da lahko zagotovimo vse prednosti OrganicVet izdelkom, je cena višja, a glede na kakovosten izbor preverjenih sestavin še vedno ugodna."

 

Izdelke OrganicVet lahko kupite v spletni trgovini, v spletni lekarni ali pri izbranih veterinarjih:


- Veterinarski center Mateja Plevnik, Tovarniška cesta 10, 1370 Logatec
- MOJ VET, Klinika za male živali, d. o. o., Celovška cesta 258, 1000 Ljubljana
- Ambulanta VET-MED, Glonarjeva 2, 1000 Ljubljana
- Veterinarski center Miklavžin, Lakotence 7a, 1000 Ljubljana
- Veterinarski dom Domžale, Ihanska cesta 19a, 1230 Domžale
- Veterinarska postaja Noe, Vaška pot 38a, 1235 Radomlje
- Zvitorepka d.o.o., PE Celje, Trnoveljska cesta 2, 3000 Celje
- Klinika Sanovet, Murova 1, 4270 Jesenice
- Diagnoza, d. o. o., veterinarska ambulanta, Vodnikova cesta 243, 1000 Ljubljana
- Veterina MH, Bernekerjeva ulica 43, 1000 Ljubljana
- Veterinarska postaja Postojna,  Gregorčičev drevored 21, 6230 Postojna
- Veterinarska postaja Postojna, PE Cerknica, Tabor 5c, 1380 Cerknica
- Veterinarska ambulanta 4 tačke, Šuceva ulica 25, 4000 Kranj

- Klinika za male živali Lesce, Alpska cesta 49, 4228 Lesce
- Veterinarska ambulanta Osterman, Osterman Dimitrij, s. p., Podgosrka cesta 9, 2380 Slovenj Gradec
- Veterinarska ambulanta Idrija, Ulica Otona Župančiča 7a, 5280 Idrija

LETA 2016 JE REGISTRIRANIH 15 ZAVETIŠČ!

  • V letu 2016 v Sloveniji deluje 15 zavetišč za zavržene in brezdomne živali. Ta vsako leto v svojo oskrbo sprejme na tisoče psov in muc ter drugih živali. Mnoge so po 30. dnevih bivanja v zavetišču evtanazirane. Če razmišljate o novem družinskem članu, obiščite katerega od zavetišč! Seznam in vse ažurne podatke najdete na našem portalu.

Zadnji oglasi

Izgubljeni: NUJNO! Miki je pobegnil in že nekaj dni ga neuspešno iščejo
"Že nekaj dni pogrešamo Mikija...! Bili smo pri moji mami na Štajerskem pri Ponikvi pri Šentjurju. Vaščani so pokali...
Najdeni: Čigav je ta kuža?
Karlie je bil najden v parku Tabor v Ljubljani. Kuža ni čipiran in trenutno še vedno iščejo njegove lastnike. Če jih ne bodo...
Oddajo se: Iščejo vsaj začasni dom za Ajko
Ali ima kdo vsaj prazen pesjak, da jo lahko zasilno namesti vsaj do takrat, ko bomo našli tako rešitev, kakršno za Ajko...
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov


Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno