30.08.2015

Vrhniški študentje vabijo tudi pasje goste

KLUB ZAKON vabi na odlično kavo (dodatki kot so karamela, cimet, čokoladni sirup itd. so brezplačni) ter vedno sveže vrhniško craft pivo, v dobro družbo mladih in mladih po srcu. Vašim štirinožnim prijateljem pa z veseljem postrežemo s prigrizkom, svežo vodo ter veliko čohanja!

 

KAJ PA SPLOH JE KVŠ?

Klub vrhniških študentov (imenovan tudi Klub Zakon), je prostovoljna mladinska organizacija, ki v lokalni skupnosti skrbi za razvoj mladinske kulture. S programom, ki ga pripravljamo,  želimo študentom in dijakom ponuditi kvalitetne obštudijske in izvenšolske dejavnosti in konstruktivno preživljanje prostega časa. V klubu tako organiziramo glasbene projekte (koncerti različnih žanrov), gledališke predstave,  ponudbe tečajev in delavnic, potopisna in druga predavanja, otroške delavnice, projekcije filmov in športne aktivnosti. Poleg naštetega lahko v "Bifeju pri pošti" spremljaš tudi pomebnejše športne dogodke na velikem platnu, ko pa le-teh ni na sporedu, jih s pomočjo x-boxa in štirih kontrolerjev pripravimo kar sami (FIFA, Blur, Mortalcombat …). Če je tvoja družba bolj analognega tipa, lahko pri nas igrate šah, Naseljence otoka Catan, Activity, enko, tarok itd. Imamo tudi brezplačen wi-fi! In multifunkcijsko napravo, s katero lahko člani kluba brezplačno tiskajo in fotokopirajo.


ekipa KVŠ

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.