02.03.2020

VIDEO: S psom v postelji? NAGRAVŽNO!

Veliko prahu v zadnjih urah dviguje odlomek iz oddaje Zadnja beseda, ki je na sporedu Tv Slovenija. Pisateljica in novinarka Milena Miklavčič je v debati, ki se je dotikala skrbništva psov dejala: "Ko jaz vidim človeka, ki ima ob sebi psa in se sprehaja sam, si mislim, a ti nimaš nobenega prijatelja, da se moraš sprehajati s psom?"

Sledilo je še nekaj izjav, ob katerih so mnogi ljubitelji živali kar obnemeli. Predlagala je namreč, da bi skrbniki psov plačevali dodatni davek, vse skupaj pa podkrepila s tem, da se sama na sprehodu po gozdu pogosto sooča s težavo nepobranih pasjih kakcev. Po njenem mnenju je psov pri nas veliko preveč. Izjave je v oddaji pokomentirala tudi Jadranka Juras, ki je podrobneje pojasnila tudi problematiko privezovanja psov na verige. A tudi v tem primeru ji Miklavčičeva ni ostala dolžna: "Jaz mislim, da če imaš otroke, ne moreš imeti zraven v stanovanju še psa. Ljudje na Facebooku kažejo, kako pes spi z njimi v isti postelji ..."

"Kaj pa je to kaj takega?" je začudeno vprašala Jurasova. "Ne bodi nagravžna!" je Jadranki odvrnila pisateljica. Celotno oddajo si lahko ogledate na tej povezavi. Po ogledu oddaje bomo v komentarjih veseli tudi vašega mnenja.

Delček oddaje, ki se v zadnjih urah širi po socialnih omrežjih:


Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.