0
0,00 €

Oglaševanje na Pes moj prijatelj

Najbolj priljubljeni portal ljubiteljev živali Pes moj prijatelj, je v novo leto vstopil z osveženim konceptom in že v prvem mesecu zabeležil rekordni obisk spletnega mesta.

Če je v novembru 2016 povprečno mesečno portal obiskalo 40.000 bralcev, nas je samo v januarju obiskalo 171.734 bralcev (vir: Google Analytics).

 

 

 

- 126.000 bralcev na socialnem omrežju Facebook;

  

ZAKAJ OGLAŠEVATI NA SPLETU?

 

- Spletno oglaševanje se lahko vzpostavi zelo hitro.

 

- Ker se v tem trenutku vaši kupci nahajajo na spletu. Po raziskavah sodeč, slovenski uporabniki interneta največ časa, ki ga porabijo za spremljanje medijev, namenijo spletnim vsebinam.

 

- Oglaševanje na spletu omogoča neposredno komunikacijo s potencialnimi kupci, ki jim lahko vselej sledimo.

 

ZAKAJ OGLAŠEVATI NA PES MOJ PRIJATELJ?

 

Pes moj prijatelj sodi med najbolj priljubljene informativne spletne portale, uporabnikom vsak dan prinaša sveže in ažurne novice iz sveta psov in drugih živali. Bralci na spletnem portalu Pes moj prijatelj vsakodnevno iščejo zanimivosti, poučne vsebine in ostale koristne vsebine iz sveta psov. Za minimalen finančni vložek torej dosežete bistveno večjo skupino ljudi, ki so vaša ciljna publika. Oglaševalcem svetujemo, kako najbolje zastaviti oglaševalsko akcijo, da bo imela čim večji učinek.

 

Med vsemi slovenskimi mediji Pes moj prijatelj zagotavlja največjo pojavnost pri točno določeni skupini ljudi – skrbniki psov.

 

Danes si malo kdo lahko privošči oglaševanje na televiziji ali v tisku. Vaš proračun za oglaševanje na 'tematskem', odlično obiskanem spletnem portalu ljubiteljev psov je lahko manjši, pa boste vseeno dosegli dobre rezultate. Vaš oglas bo na spletnem portalu mesečno tako videlo med 100.000 in 180.000 ljudi.

 

Pes moj prijatelj je najbolj uspešen medij ljubiteljev psov v Sloveniji in ima najbolj popularno stran na Facebooku med vsemi slovenskimi Facebook stranmi, ki so posvečene živalim.

 

Pes moj prijatelj ponuja veliko več od klasičnega oglaševanja. Svoj produkt ali dejavnost lahko predstavite tudi v sklopu odmevnih nagradnih iger, predstavitvenih člankov ali kot pokrovitelj tematskih vsebinskih sklopov (veterina, kinologija, knjižnica, lekarna, kulinarika, počitnice…).

 

Pes moj prijatelj zagotavlja visoko interakcijo z bralci in ljubitelji živali – to je mogoče povezati tudi z oglasnim sporočilom.

 

Z VESELJEM BOMO ODGOVORILI NA VAŠA VPRAŠANJA in VAM PRIPRAVILI PONUDBO:

 

info@pesmojprijatelj.si

 

OSNOVNI PODATKI O PORTALU PES MOJ PRIJATELJ

 
- Pes moj prijatelj je v osmih letih delovanja postal del vsakodnevnega življenja in informiranja skrbnikov psov in drugih ljubiteljev živali.


- Edini pasji spletni portal v Sloveniji, ki dnevno objavlja ažurne novice s področja zaščite živali, avtorske reportaže, intervjuje s področja živalovarstva in psov.


- Vsebine so plod avtorskega dela, raziskovanja, pogovorov s strokovnjaki in preverjanja. Prevodi tujih člankov so povzetki agencijskih novic in so bolj izjema.


- Ozaveščevalne vsebine o pravilni vzgoji in negi psov, veterinarski nasveti, kinološki nasveti in povezovanje s strokovnjaki pri pripravi strokovnih vsebin.


- Resnične zgodbe s področja zaščite živali: sodelovanje z društvi za zaščito živali, ki prispevajo zgodbe in avtorske kolumne, zavetišči in ostalimi posamezniki.


- Največji spletni oglasnik – oddajajo, izgubljeni in najdeni.


- Idejne zasnove odmevnih medijskih akcij – ‘Bodi zvezda, ne meči petard’; ‘Ne skuhajte jih’ (v poletnem času); ‘Starčki so zakon, posvajajte iz zavetišč!’; ‘Vsako mučenje živali zahteva prijavo in ukrepanje’…

 

- Reportaže s pasjih prireditev: obisk slovenskih in tujih pasjih prireditev, zavetišč in izčrpne foto in video reportaže na različne pasje tematike.


- Pes moj prijatelj je organizator največje dobrodelne akcije za brezdomne pse v Sloveniji (v 4 letih v le nekaj dneh zbranih 18 ton hran za pse iz Obalnega zavetišča).


- Pes moj prijatelj je organizator ozaveščevalnih dogodkov širom Slovenije. Pogovorni dogodki How Show na šestih lokacijah so zbrali posameznike iz različnih področij živalovarstva, v letu 2013 pa tudi osem projekcij Green Hill: Zgodba o svobodi (režiserja Piercarla Paderna) in zbiranje podpisov v državljanski pobudi Stop Vivisection.


- Dobrodelnost 365 dni v letu: izvedenih že preko 400 manjših in večjih dobrodelnih akcij za zavetišča, društva in posameznike, ki potrebujejo pomoč pri oskrbi psov.

 Koper, 1. 2. 2017

8 MILIJONOV LETNO V ZAVETIŠČIH

  • Skoraj 8 milijonov psov in muc se vsako leto po svetu namesti v zavetiščih. Od tega je polovica psov. V Sloveniji se je leta 2015 v zavetiščih namestilo 2341 živali.

Zadnji oglasi

Izgubljeni: Izgubil se je Rex, ga je kdo videl ali našel?
V okolici Trebnjega oz. Dobrnič se je izgubil Rex. Če ga je kdo videl ali našel naj pokliče na  041 777 048 ali 031 277 111.  
Izgubljeni: Izgubil se je Frik in verjetno je zelo prestrašen!
Na relaciji Zapotok - Golo - Ig se je izgubil Frik. Kuža je velik in prijazen. Ima rdečo ovratnico. Če bi se mu kdo želel približati, obožuje...
Izgubljeni: Izgubila se je Hana! Najditelju ponujajo nagrado!
V ponedeljek, 28.8., se je v Celju (doma na Ljubečni) izgubila psička Hana. Je starejša od enega leta, sterilizirana, cepljena in...
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov


Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno