0
0,00 €

Sodelovanje

SPLOŠNO O SODELOVANJU

 

Delo portala Pes moj prijatelj je transparentno, iskreno in temelji na nivoju kulturne komunikacije. To pričakujemo tudi od vseh tistih, ki želijo sodelovati z nami. Naši strani se lahko na Facebooku pridruži vsak posameznik, ki je registriran na tem socialnem omrežju, pregledovanje vsebin in debatiranje ter izmenjava izkušenj na spletnem portalu Pes moj prijatelj pa je seveda popolnoma brezplačna. Dobrodošli so vsi, ki so ljubitelji živali in ki spoštujejo pravila kulturnega dialoga. Vsako mnenje je dobrodošlo, če je utemeljeno in ne vsebuje žalitev ter groženj - več o tem je objavljeno v poglavju "Pravila objavljanja", ki ga najdete v meniju "Pes moj prijatelj".

 

OGLAŠEVANJE NA SPLETNEM PORTALU PES MOJ PRIJATELJ

 

Pes moj prijatelj na Facebooku z 124.000 bralci danes sodi med najbolj priljubljene informativne spletne portale, je najbolj uspešna stran na Facebooku v Sloveniji, na sploh in najbolj obiskana pasja spletna stran v Sloveniji. Med vsemi slovenskimi mediji Pes moj prijatelj zagotavlja največjo pojavnost pri točno določeni skupini ljudi – skrbniki psov. Več o oglaševanju na tem portalu najdete v poglavju "Oglaševanje".

 

SODELOVANJE BRALCEV

 

Ste ustvarjalni? Radi pišete in vse napisano delite tudi z ostalimi? Če so vaši odgovori pritrdilni ste vabljeni, da sodelujete skupaj z nami! Pri spletnem portalu Pes moj prijatelj smo izredno veseli, ko na elektronski naslov dobimo kakšen avtorski prispevek in ga z veseljem tudi objavimo.

 

Ste društvo ali organizacija in se želite predstaviti našim bralcem, z njimi delite svoje aktivnosti, dosežke, bloge ali preprosto napovedati svoj dogodek? Tudi v tem primeru bomo izredno veseli vseh zapisov in jih v najkrajšem času tudi objavili na našem portalu.

 

Pogosto dobimo kakšno zgodbo, opis dogodivščine, komentar, kritiko ali posnetek pasje ali mačje obarvanega dogodka. Zato ste vabljeni tudi vi, da nam vse pripravljeno pošljete, saj bomo vse z veseljem objavili in vaše doživljanje delili z ostalimi. Opis izkušenj in mnenj lahko prinese veliko znanja ali koristno izmenjevanje mnenj, zato bodo zagotovo tudi ostali vaše prispevke z zanimanjem prebrali in dodali kakšen komentar.

 

Naš kontakt: info@pesmojprijatelj.si. Pri pošiljanju sporočil, ki vsebujejo samo besedilo (brez fotografije) lahko uporabite tudi naš kontaktni obrazec. Prosimo vas, da pri pisanju upoštevate pravila slovnične ustreznosti in da se izražate kar se da pravilno in razumljivo. Sporočil, ki bodo vsebovala samo male ali samo velike tiskane črke, ne bomo popravljali in objavljali.

 

Obiskovalci in bralci tega spletnega portala lahko sodelujejo na sledeče načine:

 

Komentirajo objave, fotografije in izmenjujejo mnenja (odprto vsakomur, ki upošteva pravila, navedena v zavihku pravila objavljanja na strani). Objavljajo oglase o izgubljenih in najdenih ter živalih, na voljo za oddajo. Pošiljajo svoje prispevke, bloge, reportaže, izkušnje, mnenja, komentarje na katerokoli tematiko, vezano na področje živali. Pošiljajo vprašanja za rubrike, v katerih sodelujejo strokovnjaki na svojih področjih (rubriki "veterinarski nasveti" in "kinološki nasveti"). Sodelujejo v dobrodelnih akcijah, foto natečajih in nagradnih igrah, ki jih pripravlja spletni portal Pes moj prijatelj (način sodelovanja je objavljen vsakič posebej). Pošiljajo zgodbe posvojenčkov iz zavetišč in zgodbe preminulih domačih ljubljencev s fotografijo.

 

SODELOVANJE Z ZAVETIŠČI IN DRUŠTVI

 

Če ste predstavnik zavetišča ali društva in potrebujete podporo pri organizaciji dobrodelne akcije, napovedi dogodka in drugih vaših aktivnostih, nas kontaktirajte. Z veseljem bomo pomagali po najboljših močeh. Predlog ali idejo o medsebojnem sodelovanju nam pošljite na info@pesmojprijatelj.si.

 

Sodelovanje z enim zavetiščem (ali društvom) na Pes moj prijatelje NE izključuje sodelovanja z drugim zavetiščem (ali društvom). Vsi so enako dobrodošli, saj je pri vsem pomemben en in edini cilj - pomagati brezdomnim ali trpečim živalim oz. živalim, ki kako drugače potrebujejo našo pomoč.

 

Koper, 1.6.2014

 

Foto: Shutterstock

PRI NAS JE TRENUTNO KAR 300.000 MAČK!

  • Preko 300.000 mačk imamo v Sloveniji. Za mačke ni registra in ni evidenc. Sterilizacija mačke stane v povprečju 60 evrov, postopek traja dobrih 5 minut. A sterilizacij in kastracij mačk je pri premalo. Zapuščeni mačji mladiči postanejo prostoživeče mačke, ki jih v Sloveniji mrgoli. Ena sama mačja samica lahko skupaj s svojimi potomci spravi na svet kar 420.000 mačjih potomcev.

Zadnji oglasi

Izgubljeni: V Trnovem se je izgubila hrtica
Včeraj se je v Trnovem izgubila španska hrtica Mana, visoka 65 cm, svetlo rjave /bele barve, je zelo vitka. Ima modro ovratnico in pripet...
Oddajo se: Edini pes v zavetišču - ne dobi doma?!
Na strani Veterinarske ambulante Tolmin so zapisali naslednje vrstice: "Posočje, zbudi se! Želeli smo si zavetišče za zapuščene...
Najdeni: Čigav je ta pes?
  V Brdu pri Kranju se je sprehajalcem priključil prijazen labradorec. Lastnik naj pokliče 031 331 041.  
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

O piškotkih

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov

Sejni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.
'ngnSession' - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše s potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah
'OAID' - piškotek potreben za namene oglaševanja, ne shranjujemo nikakoršnih podatkov. Potreben je za preprečevanje podvojenih klikov ter dvojnega prikazovanja. Poteče po 1letu.
'ngnCookies' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede piškotkov
'ngnFacebook' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Facebook piškotkov
'ngnTwitter' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Twitter piškotkov
'ngnGoogle' - piškotek, ki si za 364 dni zapomne vaše nastavitve glede Google piškotkov


Več o piškotkih


 Dovoljeno

Facebook piškotki

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Twitter piškotki

Piškotki za Twitter vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Tweet' in možnost prikazovanja povezanih tweetov. Piškotek za to storitev nastavi twitter.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


 Dovoljeno

Google piškotki

Vtičniki za Google+ platformo, ki vključuje +1 gumb. Piškotek za to storitev poteče po 6 mesecih.


 Dovoljeno