14.11.2013

Psi na Hrvaškem so dobili luksuzen hotel s kino dvorano

House4Dogs, hotel za pse, ki se nahaja v bližini Zagreba velja za enega od najbolj luksuznih hotelov v širši okolici. Mlad par se je kljub krizi odločil investirati v pasji hotel, ki bo nekaj posebnega. Ponuja namreč luksuzne storitve, ki so že naletele na velik odziv - v preteklih mesecih v hotelu namreč ni bilo prostega mesta, sedaj pa je potrebno bivanje kosmatinca rezervirati kar nekaj dni pred načrtovanim prihodom.

 

Hotel ponuja udobna pasja ležišča, klimatizirane prostore, "pasji fitnes", vrhunsko pasjo hrano, pa tudi pravo pasjo kino dvorano. Zakonca načrtujeta še postavitev pravega pasjega "welness centra".

 

 

Foto: www.house4dogs.eu

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.