29.06.2017

FOTO: Raj za vas in vaše kosmatinčke, le nekaj ur stran

Pred petimi leti je v Riminiju zaživel poseben projekt Rimini dog no problem. Da gre za čisto pravo plažo, opozarja napis oziroma kar tabla s prečrtanim človekom in pripisom: Sem nimam vstopa.

 

 

Preko 100 ograjenih prostorov za poležavanje s kužki, pasji tuši, pasja restavracija, posteljice, pasji tobogani, posebni ležalniki in posebne kinološke delavnice. Ves čas je v bližini prisoten tudi veterinar v t.i. "pasji urgenci".

 

 

V ponudbo so uvrstili tudi posebne in zdrave pasje prigrizke (v sklopu pasje restavracije) in celo pasji sladoled, ki vašemu kosmatincu zagotovo ne bo škodljiv. Slednjega ponujajo v različici, primerni za mladiča, starejšega psa ali psa, ki je na dieti.

 

 

Nad ponudbo so izjemno zadovoljni pasji skrbniki iz Italije, Slovenije, Avstrije in Hrvaške... na socialnem omrežju Facebook je 428 glasovalcev plaži prisodilo oceno 4.9. "Rimini dog no problem" je dobitnica mnogih nagrad "najboljša pasja plaža".

 


 

 

Za obisk te res posebne plaže boste iz Ljubljane potrebovali pet ur. Pred odhodom morate nujno preveriti razpoložljivost in opraviti rezervacijo. To lahko storite preko spletne strani Rimini dog no problem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Rimini Dog no Problem

Povezane vsebine:

 

POLETJE 2017: Hrvatje objavili seznam pasjih plaž

Slovenija: Kopanje s psom dovoljeno povsod tam, kjer ni prepovedano

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.