10.12.2019

Prekrasni koledarji društev se predstavijo

Pri portalu Pes moj prijatelj smo se odločili, da še dodatno pomagamo društvom za zaščito živali pri promociji njihovih čudovitih koledarjev. Kot je znano, so društva za zaščito živali pri svojem delovanju odvisna zgolj in samo od donacij dobrih ljudi. Ena od bolj priročnih možnosti za pomoč društvom je sicer donacija dela dohodnine (ki za nas osebno ne predstavlja nikakršnega stroška). Na žalost smo že lani opazili, da v "boj" za donacijo dela dohodnine (tudi s plačljivimi oglasi na družbenih omrežjih) agresivno vstopajo nekateri, ki so za svoje delo že tako ali tako financirani s strani države in različnih podpornikov. Na ta način bo društvom zagotovo še težje, zato prosimo, da o tej možnosti obvestite tudi svoje prijatelje in znance.

 

Spomnimo, društva delujejo na prostovoljni bazi, za svoje delo pa ne prejemajo javnega denarja. Financirati se morajo pretežno iz svojih virov, torej z donacijami, prodajo izdelkov na stojnicah, največ pa prispevajo kar člani oziroma prostovoljci sami. V tem predprazničnem času je nakup koledarjev, na katerih so živali, za katere skrbijo (ali so skrbela) prav društva sama, ena od zelo priljubljenih možnosti pomoči. A tudi tukaj so društva žal dobila konkurenco. Na trgu je namreč še nekaj koledarjev z živalsko tematiko, katerih večji del izkupička ostaja prodajalcem, kljub temu, da jih promovirajo kot dobrodelne.

 

Predlog, ki ga dajemo v našem uredništvu je, da v teh prazličnih dneh pomagate društvom!

 

- z donacijo dela dohodnine (če tega še niste storili) - časa imate le še do konca leta!

- z nakupom katerega od koledarjev, ki jih predstavljamo v nadaljevanju. Z njim boste zagotovo osrečili bližnje - najbolj pa bodo te geste veseli v društvih, kakor tudi živali, ki so v njihovi oskrbi. Njim bo namreč namenjen 100 % izkupiček od prodaje koledarjev!

 

 

KOLEDAR OBALNEGA DRUŠTVA PROTI MUČENJU ŽIVALI

 

Cena koledarja: 10 evrov + poštnina

Naročilo: preko maila na obalno.dpmz@gmail.com

Druga prodajna mesta: Veterinarska ambulanta Izola (Gombač Vet) in občasno stojnice po trgovskih centrih

Donacija z sms sporočilom: ZIVALI5 na 1919

 

 

KOLEDAR DRUŠTVA ZA ZAŠČITO IN POMOČ ŽIVALIM LAJKA

 

Cena koledarja: 10 evrov + poštnina

Naročilo: preko maila na lajkadrustvo@gmail.com

Donacija z sms sporočilom: LAJKA5 na 1919

 

 

KOLEDAR DRUŠTVA ZA ZAŠČITO ŽIVALI KRANJ

 

Cena koledarja: 10 evrov

Naročilo: preko spletne naročilnice ali maila na nakupi@dzzz-kranj.si

Druga prodajna mesta: trgovina Mačica (Kranj), Veterinarska ambulanta Zapuže, Knjižnica Ivana Tavčarja (Škofja Loka), Doget - Raj za male živali, Aro - trgovina za živali.

Donacija z sms sporočilom: REPKI5 na 1919

 

 

KOLEDAR DRUŠTVA ZA ZAŠČITO ŽIVALI POMURJA

 

Cena koledarja: 10 evrov

Naročilo: preko maila na dzzpom@gmail.com ali 070 879 212

Donacija z sms sporočilom: DZZP5 na 1919

   

 

KOLEDAR AMBASADORJEV NASMEHA

 

Cena koledarja: 10 evrov

Naročilo: preko maila na info@ambasadorji-nasmeha.si


 

KOLEDAR DRUŠTVA ANIMA - ANIMALS MATTER

 

Cena koledarja: 12 evrov (namizni) oz. 15 evrov (stenski)

Naročilo: preko maila na info@animals-matter.com

Donacija z sms sporočilom: ANIMA5 na 1919

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.