18.04.2018

Že 663 lokalov je psom prijaznih!

Dogs Welcome je poseben projekt našega portala, ki se je rodil že leta 2012. Seznam psom prijaznih lokalov, trgovin in drugih lokacij smo v začetku dopolnjevali z vašo pomočjo, kaj kmalu pa so se nam z lepimi informacijami začeli oglašati tudi sami lastniki lokalov. Ti nam danes v objavo pošiljajo tudi fotografije in ostale informacije, ki se dotikajo njihovega lokala in naših najboljših prijateljev.

 

Ponosni smo, da imamo danes na portalu najbolj ažuren in najbolj popoln seznam psom prijaznih lokalov v Sloveniji, ki se še vedno dopolnjuje. Trenutno je na seznamu 663 psom prijaznih barov, restavracij, frizerskih salonov, trgovin ... Skoraj polovico teh lokacij (319) pa krasi tudi naša nalepka Dogs Welcome. :)

 

Seznam psom prijaznih je ves čas na voljo tukaj.

 

Po šestih letih smo se odločili, da je čas tudi za lansiranje nove podobe naših priljubljenih nalepk. Po novem sta tako na voljo nova motiva, oba (na željo mnogih lastnikov lokalov) tudi v slovenskem jeziku. Nalepke je mogoče naročiti v kompletu po 5 (pri naročilu navedite izbiro motiva - lahko je tudi kombinacija različnih). Kontakt za naročilo je info@pesmojprijatelj.si.

 

RUMENA RAZLIČICA (slovenska ali angleška)

 

 

ZELENA RAZLIČICA (slovenska ali angleška)

 

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.