25.09.2018

107 psov kot na razprodaji v nekaj minutah dobilo lastnike!

Vseh 107 pasjih mladičkov, ki so jih policisti pred dnevi zasegli tihotapcem z živalmi, je po hitrem postopku že našlo nove lastnike. V zavetišču Mala hiša v Lukačevcih se je zbrala množica ljudi iz cele Slovenije, ki so morali za posvojitev psička odšteti 230 evrov (sterilizirati oz. kastrirati jih bodo morali naknadno sami). Zavetišče je v zadnjih dneh sprejemalo tudi rezervacije, številni pa so zaradi velikega zanimanja ostali praznih rok, pišejo na portalu 24ur.com. Psi so torej dobili dom v zgolj tednu dni in to kljub temu, da so bili ob zasegu v zelo slabem stanju in bolni (trije so v zavetišču poginili), kar je sicer javno povedal tudi lastnik zavetišča Mala hiša.

 

 

Medtem pa v slovenskih zavetiščih na nove lastnike že nekaj dni, tednov, mesecev in let čaka več kot 100 psov. Zakaj zanje ni zanimanja?

 

Foto: 24ur.com

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.