12.11.2018

Čustveno slovo od Snoopyja in sprejem novega pasjega člana

 

Miha Kamenik, ki ga je njegov pasji prijatelj pred dvema tednoma rešil iz ognjenih zubljev, je pred dnevi doživel presenečenje. Dobil je novega psa Snoopyja Juniorja, prav takšnega kužka kot je bil njihov preminuli Snoopy. Od Snoopyja so se družina in prijatelja poslovili dostojno. V solzah. V veliko pomoč pa jim je bilo društvo Srce za Bulle. Slednje je Kamenikovim pomagalo pri kritju stroškov upepelitve Snoopyja, prav tako pa tudi pri urejanju dokumentacije za novega družinskega člana. Solze je kmalu zamenjalo veselje, kar je v kamere ujela tudi ekipa oddaje 24ur:

 

 

Spomnimo, v Ravnah na Koroškem je 3-letni pes Snoopy 13-letnemu Mihi Kameniku rešil življenje. V hiši je zjutraj, ko sta starša že bila v službi prišlo do požara. Snoopy je začel lajati in gristi fanta, ki je takrat spal na kavču, in ga v zadnjem trenutku zbudil. V gostem dimu se je fant pretipal ven, psu pa ni uspelo.

 

(foto: Svet)

 

"Bila sva najboljša prijatelja, jaz sem mu dal vse. On pa meni. Na koncu pa je dal - življenje zame," je povedal Miha Kamenik.
Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.