16.01.2017

FOTO: Grozljiv prizor pričakal naključno sprehajalko

POZOR!!! VZNEMIRJUJOČE FOTOGRAFIJE!

 

 

V sosednji Istri, blizu Vodnjana, je naključna sprehajalka včeraj ob cesti naletela na grozljiv prizor. Poleg stare, porušene zgradbe, ki jo je želela fotografirati, je opazila trupla devetih psov. Od šoka je najprej bruhala, potem pa obvestila policijo in druge pristojne službe.

 

  

 

Danes zjutraj so si lokacijo ogledali veterinarska inšpekcija, policija, higieniki in komunalna služba iz Vodnjana in Fažane. Po ocenah prisotnih naj bi bili psi odvrženi pred približno mesecem dni. Zaradi zelo nizkih temperatur trupla niso začela še razpadati. Med njimi so trije manjši psi, podobni pudljem, šest psov pa je večjih pasem. Za kadavre psov je poskrbela Veterinarska postaja Pula.

Vir: Glas Istre

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.