10.04.2018

FOTO: Miša je najdena!!!

Slovenijo je pred tednom dni pretresel zapis družine iz Ljubljane, ki če več dni pogreša svojo psičko Mišo. A psička je prav posebna - ima namreč posebno poslanstvo, saj nudi neopisljivo podporo hčerki Živi, ki je oseba s posebnimi potrebami.

 

 

Psička, ki jo je pomagala iskati vsa Slovenija, je po osmih dnevih doma. "Včeraj okrog 22. ure smo v Novem mestu od najditelja Gogija dobili našo Mišo!!!! Našli so jo v Ljubljani, sredi prometne ceste in jo rešili. Niso razumeli, da je številka na ovratnici telefonska številka in so jo odpeljali s seboj v Novo mesto. Miša je v šoku, ampak živa, mi pa neskončno srečni !!! Živa je dolgo hranila denar in zdaj ga je dala za svojo Mišo!!! Vsem vam, ki ste sledili naši zgodbi, nam stali ob strani, pomagali z delitvami na fb, nas klicali, nam nudili svojo pomoč, en velik hvala ... Niti v sanjah si nisem mislila, da je toooliko srčnih ljudi, ki so pripravljeni pomagati!!!" je na svojem profilu zapisana Mišina skrbnica Petra.

 

 

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.