27.10.2017

FOTO: Mučeni psički s Koroške odstranili veliko tumorsko tvorbo

V nedeljo smo poročali o psički, ki so jo v Društvu proti mučenju živali Koroške našli v grozljivem stanju. "Težko je, Shirano psičko, z veliko tvorbo pod zadnjimi tačkami, so namestili po tem, ko jih je občan obvestil, da sama tava po glavni cesti. Psička, poimenovali so jo Lajka je od nedelje v oskrbi veterinarske ambulante v Slovenj Gradcu, danes so ji tam odstranili veliko tumorsko tvorbo, ki ji je rastla iz trebuha. Zdaj bo njeno gibanje vsekakor lažje.

 

 

"Veterinarji so nad njo navdušeni, saj se po operaciji že dobro počuti in je ješča, kot pravijo, je prava borka za življenje. Bravo Lajka in hvala veterinarjem iz Veterinarske postaje Slovenj Gradec. Če bo vse po sreči, Lajko v ponedeljek prevzamemo v oskrbo. Tumorska tvorba pa gre v nadaljnje preiskave," sporočajo iz DPMŽ Koroške.

 

 

Uspešno okrevanje želimo Lajki tudi mi!

 

Koroško društvo je objavilo tudi podatke, v kolikor bi kdo želel pomagati pri plačilu stroškov zdravljenja.


DPMŽ KOROŠKE, Prežihova 24, 2390 Ravne na Koroškem, NLB Ravne na Koroškem - TRR: 02470-0016671514, s pripisom LAJKA ali pa zanjo nakažete direktno na VP Slovenj Gradec, z istim pripisom. Hvala vnaprej v Lajkinem imenu.

 

Foto: DPMŽ Koroške

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.