21.03.2017

Ganljivo - deklici, ki je zbolela za rakom so izpolnili največjo željo, spoznati psa iz filma

Pred dnevi sta se uresničili največji želji Brooke Mulford, 12-letne deklice, ki se bori z zahrbtno boleznijo. Prva želja je bila ogled filma "Pasji smisel življenja" ("A Dog's Purpose"), ki konec aprila prihaja tudi v naše v kinodvorane, druga pa srečanje z glavnim akterjem v filmu, zlatim prinašalcem Baileyjem.

 

 

Brooke je pred osmimi leti zbolela za rakom živčnega sistema. Deležna je bila šestih kemoterapij in operacije ter druge zdravstvene oskrbe, a rak je napredoval. Pred nekaj tedni je prestala še eno operacijo. "Že tri tedne ne more stati na nogah. A vso to bolečino je prekinil trenutek neizmerne sreče. Moja deklica si je lahko v bolnišnici ogledala ta čudoviti film," je povedala dekličina mama.

 

 

Druga želja se je mali Brooke izpolnila malce za tem. Po razkritju njene zgodbe, ki jo je mama objavila na Facebooku, so se oglasili producenti filma, odločni, da mali deklici pripravijo posebno presenečenje. Bailey je deklico obiskal v bolnišnici.

 

 

"To, da se je toliko ljudi zavzelo za mojo hčerko in ji pripravilo tako presenečenje je nekaj najlepšega. Pogosto ima neverjetne more, panične napade, njeno stanje je zelo slabo. Ampak dan, ko je Brooke obiskal ta čudoviti pes, je bil najlepši v njenem življenju," je medijem še zaupala dekličina mama.

 

Foto: La Stampa in Blitz film

 

 

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.