03.09.2018

Na vseh veterinah v Pomurju cenejše sterilizacije in kastracije

Danes se je pričela 2-mesečna AKCIJA STERILIZACIJ in KASTRACIJ psov in mačk na vseh veterinarskih ambulantah v Pomurju ter v Moškanjcih. Ambulante na ceno storitve priznavajo 20 % popust. "Izkoristite popust in pomagajte preprečiti vso trpljenje, s katerim se srečujemo zaradi prekomernega števila psov in mačk," sporočajo iz Društva za zaščito živali Pomurja.

 

 

Posega sterilizacije in kastracije sta ključnega pomena pri reševanju problematike brezdomnih in zapuščenih živali. Na ta način skrbnik poveča možnosti posvojitve drugim živalim v zavetiščih. Dejstvo je, da za vse živali ni dovolj domov, oskrbo za vsa legla živali, ki jih ljudje zapustijo pa plačujemo občani. Predvsem pa je zelo pomembno vedeti, kot že omenjeno, da sta oba posega bistveno cenejša, v primerjavi s stroški, ki nastanejo ob morebitnem novem leglu! Več o pomenu sterilizacij in kastracij si lahko preberete tukaj.

 

 

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.