19.04.2021

NAJDLJE V ZAVETIŠČIH: Kar 1521 dni v zavetišču na nov dom čaka Nikita!

Že večkrat smo s skupnimi močmi dokazali, da uspemo najti odgovorne skrbnike tudi tistim psom, ki v zavetiščih na nov dom čakajo že veliko preveč časa. Z objavami in vašimi delitvami smo v najboljši dom pospremili tudi starčka, ki je v zavetišču na nov dom čakal neverjetnih šest let! Kljub temu, da je število brezdomnih psov v zadnjem času konkretno upadlo, v zavetiščih še vedno najdemo nekaj živali, ki na svojo priložnost čakajo že dlje kot leto dni. V teh dneh na našem portalu poseben prostor namenjamo prav njim! Nam bo uspelo tudi tokrat?
Psička Nikita je bila v Zavetišče Horjul sprejeta februarja 2017 - takrat je bila stara 10 mesecev. Najdena je bila v Dobrovi, a očitno se njen stari lastnik nikoli ni oglasil. Od tedaj je psička v zavetišču, kjer je bila sterilizirana, cepljena in čipirana. Kaj več podatkov na strani zavetišča ni mogoče najti, je pa na voljo zgolj le ena dodatna fotografija.

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.