04.11.2017

Prihaja Lajkin večer za pomoč živalim v stiski

Društvo za zaščito in pomoč živalim Lajka tudi letos vabi na Lajkin kabaret. Ta bo že šesti po vrsti in bo letos v četrtek 16. novembra potekal v Svetovni kavarni Sputnik v Ljubljani.

 

Dobrodelne stojnice vas bodo pričakale tudi letos

 

"Zelo radi se družimo z vami, naši dragi prijatelji in podporniki, in s tem namenom smo pripravili že 6. kabaret, kjer se nas vedno zbere največ in večer mine kot blisk. Poskrbeli smo za kvalitetno glasbo - v dobrobit naših varovancev bodo dobrodelno nastopili Petra Ambrož, Tretji kanu, Adi Smolar, Severa, Raiven in N'toko, naše oči pa se bodo že šestič razveseljevale očarljive orientalske plesalke iz Plesne šole Alje Shaar. Program bo ponovno povezoval šarmantni Denis Malačič. Pripravljamo pa tudi glasbeno presenečenje - in če želite izvedeti, kdo je to, boste morali priti na naš kabaret," pravijo pri Lajki.

 

Utrinek z lanskega dogodka


Na Lajkini stojnici bo že na voljo tudi njihov koledar za leto 2018, seveda pa bo tudi ponudba unikatnih izdelkov izpod spretnih prstov njihovih ustvarjalk kot ponavadi bogata. "Potrudili se bomo za polno mizo slastnih prigrizkov, svojo srečo pa boste lahko preizkusili na tradicionalno bogatem srečelovu, kjer "vsaka srečka svojo srečo najde". Omeniti velja tudi blagodejni vpliv pozitivnega vzdušja, ki je v vaši družbi samo po sebi umevno", dodajajo.

 

Utrinek z lanskega dogodka


Vsa zbrana sredstva bodo seveda porabili za pomoč živalim v stiski, kar je tudi njihov glavni cilj. Vstopnina bo 5 evrov.

 

Povezave:

 

Lajkina spletna stran

Lajka na Facebooku

 

Intervju za Pes moj prijatelj - leto 2014

Intervju za Pes moj prijatelj - leto 2012

Deli s prijatelji

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.